Västkompetens är ett utbildningsföretag inom arbetsmiljöområdet med fokus på bygg, industri, transport och kommunala verksamheter.

Vi utbildar företag, föreningar och organisationer i hjärt-lungräddning, hjärtstartare (AED), luftvägsstopp samt i avancerade D-HLR utbildningar. Dina kunskaper kan göra skillnad mellan liv och död i en krissituation. Utbildning sker på tid och plats som passar er.

Aktuellt

Arbete På väg Nivå 1 och 2

Arbete på väg nivå 1 och 2 genomförs den 24 mars

Till kursen finns platser kvar

Platsen är Tedacthuset Storemyrsvägen 2 i Tanumshede

För kursinformation kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via vår växel 010-2090190

Ykb Delkurs 3

Ykb delkurs 3 genomförs den 23 mars 2019

Plats Tedacthuset Storemyrsvägen 2 Tanumshede

För kursinformation kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via vår växel 010-2090190

YKB Block 2

Vi genomför YKB Block 2 på Tedacthuset Storemyrsvägen 2 i Tanumshede följande datum

7 april 2019

Till dessa kurser finns begränsat antal platser

För kursinformation och bokning ring vår växel 010-2090190 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Första hjälpen LABC och krisstöd

Västkompetens och KL-utbildning håller kurser i Tanumshede (Tedacthuset)
Behöver du gå kurserna hör av dig till vår växel 010-2090190 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

KL Utbildning

kl logo 200

Västkompetens är ett helägt dotterbolag till KL Utbildning, ett rikstäckande utbildnings- och konsultföretag med ett brett utbud av kurser och utbildningar.

KLUtbildning.se